Selecteer een pagina
Feestdag Zilveren jubileum Reaal Dronten

28 juni 2022

Feestdag Zilveren jubileum Reaal Dronten

PERSBERICHT | Op 10 januari bestond Voetbalvereniging Reaal Dronten 25 jaar. Sportpark de Munten bruist op 2 juli aanstaande van de activiteit: de dag waarop de vereniging haar zilveren jubileum viert met leden, oud-leden, vrijwilligers en sponsoren. Thema van de feestdag is “Reunited”. Met diverse activiteiten wordt bovendien geld opgehaald voor twee goede doelen.

De jubileumfeestdag wordt officieel geopend met aanwezigheid van oud-voorzitter Joseph Majoie en wethouder Sport Siert Jan Lap. Ook is er aandacht voor de maar liefst tien jubilarissen, die allen 25 jaar aaneengesloten lid zijn van de vereniging.

Vanaf 11:00 barst het feest los en is er grote aandacht voor de jeugd; op het hoofdveld zijn er voetbalclinics voor de jeugd van DBN CoachXperts en “Skill Games” (spellen waarmee je je voetbalskills kunt trainen) op veld 2. Er is gratis ijs en poffertjes en er zijn diverse springkussens om op uit te leven. In de avond is er een kinderdisco.

Om 15:00 uur speelt een speciaal geformeerd jubileumteam tegen de Golden Boys Ajax. Deze ex-prof voetballers spelen de eerste helft tegen het huidige Reaal 1 en de tweede helft tegen een team van oud eerste elftal spelers van Reaal. Op de website zijn de namen van de spelers van de aantredende teams inmiddels bekend gemaakt. Toegang tot deze wedstrijd is gratis voor leden, vrijwilligers, relaties en bezoekers.

Met een jubileumloterij en de verkoop van sponsortickets haalt de vereniging donaties op voor de FUN Foundation en Voedselbank Biddinghuizen-Dronten-Swifterbant. Bedrijven, sponsoren en relaties kunnen sponsortickets bestellen in ruil voor leuke extra’s, zoals plekken in de sponsor-area langs de lijn, een vermelding in het jubileumboek en de aftermovie.

De trekking is om 22:00 uur ’s avonds en daarbij ook de bekendmaking van het opgehaalde bedrag voor de Voedselbank en FUN Foundation. Vanaf 20:00 uur start de feestavond met zanger Jordy Roelvink en het van oudsher Dronter DJ trio “Natural Born Mixers” doet een reünie optreden speciaal voor de gelegenheid.

Foto: Tonny Vahl

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code