Selecteer een pagina
Jubileumloterij SV Reaal levert Voedselbank €1000,- op

6 juli 2022

Jubileumloterij SV Reaal levert Voedselbank €1000,- op

PERSBERICHT | Stichting Voedselbank Dronten kreeg tijdens de jubileumviering van Voetbalvereniging Reaal Dronten een waarde cheque uitgereikt voor duizend euro, opgehaald met de verkoop van loten voor de jubileumloterij. Joop de Jager, voorzitter van de Voedselbank Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant nam de cheque in ontvangst. “Ik wil alle leden, vrijwilligers en sponsoren van deze prachtige vereniging danken voor dit mooie bedrag. Ik kan jullie verzekeren dat heel veel mensen die van onze dienst gebruik moeten maken, hier heel dankbaar voor zijn, net als wij.”

Tijdens de feestdag op 2 juli werd naast de Voedselbank ook de Football Unlimited Netherlands – FUN Foundation gesteund met de verkoop van loten en een donatie van de vereniging voor de benefietwedstrijd van de Golden Boys.

Bezoekers konden mooie prijzen winnen, mogelijk gemaakt door sponsoren, zoals een Smart TV, een jaar lang gratis Flevosap, een keukenmachine en 25 oranje leren voetballen.

Foto Tonny Vahl – Fotografie: Joop de Jager bedankt de aanwezigen en neemt de cheque in ontvangst van Danny Mol, feestcommissie Reaal Dronten.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code