Selecteer een pagina
Stichting Onder Dak organiseert een gratis talententraject

29 augustus 2022

Stichting Onder Dak organiseert een gratis talententraject

Laatste kans om je op te geven voor het ‘Talententraject’ (winnaar Beste Idee van Dronten 2021)

Stichting Onder Dak is een gehandicaptenorganisatie, die graag activiteiten stimuleert met zowel mensen met een beperking als mensen zonder beperking.

PERSBERICHT | Dankzij Het beste idee van Dronten bieden wij mensen met een laag besteedbaar inkomen de mogelijkheid om een jaar lang gratis te ontdekken waar hun interesse en/of aanleg ligt op creatief gebied.

Deze gezamenlijke ontdekkingsreis bevat onder andere tekenen, schilderen, fotografie, creatief schrijven en toneel. Uiteraard met een lekker kopje koffie of thee tijdens de pauze. Wij starten met tekenen en schilderen op woensdag 7 september 2022 in lokaal 19 in De Meerpaal. De lessen worden gegeven van 9.30 – 11.30 uur. De volgorde van de overige onderdelen worden samen met de cursisten bepaald.

Dit is DE KANS om gratis allerlei activiteiten uit te proberen en met anderen deze uitdaging aan te gaan. Aanmelden kan via voorzitter@onderdak.nl o.v.v. Talenten Traject of telefonisch 0321 – 314951.

Wacht niet te lang, want er zijn al aanmeldingen binnen en we willen de groep niet al te groot maken.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code