Selecteer een pagina
In de herfstvakantie zingen en knutselen in De Hoeksteen

6 oktober 2022

In de herfstvakantie zingen en knutselen in De Hoeksteen

PERSBERICHT | Voor kinderen uit de groepen 1 tot en met 8 is er dinsdag 18 oktober en woensdag 19 oktober de Vakantie Hoeksteen Club in kerkcentrum De Hoeksteen in Swifterbant. Het thema dit jaar is Help een ander – wees een redder. Vooraf aanmelden is nodig.

Dinsdagochtend staat de Sing-in op het programma met medewerking van de bekende Vakantie Hoeksteen Club-band en spreker dominee Gerda. Na de Sing-in zijn er diverse creatieve activiteiten, zoals een raamhanger maken, een kleikunstwerk knutselen en een voorstelling van mozaïek maken. De oudste kinderen gaan een stop-motion filmpje in elkaar zetten. Woensdagochtend treedt een goochelaar op in de grote zaal. Aansluitend is er nog een spel.

Melkbus voor gift
De organisatie wil alle kinderen twee gezellige ochtenden bezorgen en daarnaast geloof en een hoop liefde meegeven. Het thema is ontleend aan het Bijbelverhaal over vier mannen die een zieke vriend bij Jezus brengen. De entree is gratis, al wordt een kleine bijdrage in de melkbus bij de ingang erg op prijs gesteld. Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd.

Aanmelden verplicht
Beiden ochtenden duren van 09.30 – 12.00 uur, de inloop is van 09.00 – 09.30 uur. Aanmelden is verplicht en kan tot en met uiterlijk vrijdag 14 oktober via hoeksteenclub@pgswifterbant.nl.

De Vakantie Hoeksteen Club wordt georganiseerd door het oecumenisch jeugdwerk van de Protestantse Gemeente en de Willibrordparochie.

Foto: Koos Bax. Op de foto een eerdere Vakantie Hoeksteen Club.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code