Selecteer een pagina

7 oktober 2022

FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen: gratis filmkijken in de herfstvakantie

PERSBERICHT | In de herfstvakantie verandert FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen in een gezellige jeugdbioscoop. Op woensdagmiddag 19 oktober draaien we van 14.00 tot 15.30 uur een leuke animatiefilm. Haal je gratis filmkaartje bij de balie of via www.flevomeerbibliotheek.nl.

Pluizige donuts
In deze Nederlands gesproken animatiefilm ga je met pluizige beestjes in de vorm van donuts op reis door de geschiedenis. Want wat doe je in de toekomst belandt en je erachter komt dat jouw soort is uitgestorven? Een film vol fantasie, energie en een hoog knuffelgehalte. Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Tijdens de pauze staat er voor iedereen wat drinken met wat lekkers klaar. De film is helemaal gratis, dus neem je broertje, zusje, neefje, nichtje, vrienden en vriendinnen mee en kom gezellig filmkijken!

Foto: De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code