Selecteer een pagina
Odd Fellows Dronten organiseert bridgedrive voor Hospice

2 november 2022

Odd Fellows Dronten organiseert bridgedrive voor Hospice

PERSBERICHT | Op zaterdagmiddag 26 november a.s. kunnen alle bridgespelers meedoen aan een bridgedrive in het Denksportcentrum in Dronten. De gehele opbrengst gaat naar het Hospice in Dronten. De Odd Fellows organiseren dit evenement samen met de Algemene Bridge Club Dronten.

Vanaf 12.30 uur is de ontvangst en om 13.30 uur starten we met de drive onder leiding van de Algemene Bridge Club. Net als in voorgaande jaren, bridgen de deelnemers topintegraal. Bij voldoende deelname wordt er naast een lijn voor verenigingsbridgers ook een lijn gevormd voor thuis – en beginnende bridgers. De bridgers spelen deze middag 24 spellen. De kosten bedragen €. 27,50 per paar.

Bij de vorige bridgedrive in 2019 mochten wij 46 paren begroeten. Graag willen wij dit op deze 10e editie met alle bridgeliefhebbers verhogen tot 52 paren, zodat we als spelers een mooi bedrag kunnen overhandigen aan het Hospice. Naast betaalde krachten, werken er in het Hospice circa 100 vrijwilligers. Om deze unieke voorziening in stand te houden, heeft zij jaarlijks ruim € 30.000,- nodig aan giften etc. Graag dragen we met deze bridgedrive daar een steentje aan bij. De kosten van de bridgedrive nemen de Odd Fellows daarom voor hun rekening.

Bent u of kent u een bridger?
Doe dan mee aan deze gezellige middag voor het goede doel en geef u op bij Jan Bruins via janwbruins@kpnmail.nl Opgave is mogelijk tot en met 21 november 2022.

Foto: © Wim Hijink

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code