Selecteer een pagina
Reaal zet in op verdere ontwikkeling vlaggenschip

19 november 2022

Reaal zet in op verdere ontwikkeling vlaggenschip

PERSBERICHT | Reaal Dronten breidt de faciliteiten rondom de ontwikkelingen van het vlaggenschip verder uit. Om spelers en prestaties te verbeteren wordt bij de wedstrijd tegen HTC op 19 november met videoanalyse van de wedstrijden gestart.

Een van de hoofdtrainers kreeg het pakket vrijdag overhandigd van MVM Sports. Burak Yargan: “We zetten vol in op onze ambitie om naar de derde klasse te promoveren. Dat betekent dat we de ontwikkeling van spelers bij trainingen en wedstrijden optimaal willen faciliteren.” Eerder dit seizoen bracht Reaal al andere zaken op beter op orde. Naast een kundige medische staf en blessure begeleiding, is het aangeschafte camerasysteem de volgende stap in de groei van het eerste elftal. Yargan: “Video-analyse is bij uitstek de tool om teamprestaties en individuele spelers te monitoren en te verbeteren. Het is laagdrempelig, objectief, en met de juiste videobeelden kun je je teambesprekingen veel kracht bijzetten.” Het systeem biedt ook mogelijkheden voor het livestreamen van wedstrijden, waar Reaal naar verwachting na de winterstop mee zal starten.

Foto: © Reaal Dronten: Burak Yargan neemt het camerasysteem van MVM Sports in gebruik

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code