Selecteer een pagina
Inspiratiesessie Nieuwe Politiek met Eva Rovers

30 november 2022

Inspiratiesessie Nieuwe Politiek met Eva Rovers

PERSBERICHT | Op 7 december 2022 geeft Eva Rovers, directeur Bureau Burgerberaad en journalist van de Correspondent, een inspiratiesessie over nieuwe politiek en bestuurlijke vernieuwing. U bent hier van harte welkom! Wethouder Siert Jan Lap (Regie bestuurlijke vernieuwing en Inwonersparticipatie) opent de avond.

De toekomst is van ons allemaal
Tijdens deze avond neemt Eva Rovers u mee in haar kijk op nieuwe politiek, bestuurlijke vernieuwing en nieuwe ideeën voor een democratie waarin iedereen bijdraagt. We laten ons graag inspireren om onze manier van denken te verbreden.

In de gemeente Dronten willen we maatwerk leveren. In gesprek zijn met elkaar, en manieren onderzoeken om dat zo goed mogelijk te blijven doen.

Waar mogelijk willen we de manier waarop we met de inwoners spreken verder uitbreiden. Betrokkenheid van inwoners, bedrijven, instanties, verenigingen, etc. draagt bij aan zorgvuldig afgewogen beslissingen voor een toekomst die ons allemaal aangaat.

Programma
U kunt binnenlopen vanaf 19.00 uur. De presentatie van Eva Rovers start om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur, waarna er ruimte is voor discussie. De bijeenkomst is om 21.30 uur afgelopen. Voor meer informatie over Eva Rovers kunt u kijken op: www.zijspreekt.nl/sprekers/profile/Eva-Rovers/791/

Aanmelden
Deelname is gratis. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden door te mailen naar gemeente@dronten.nl onder vermelding van “Inspiratiesessie Eva Rovers” en uw naam. De inschrijving is open tot en met maandag 5 december 2022, 12.00 uur.

Foto: © Gemeente Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code