Selecteer een pagina
Erwtensoep

1 december 2022

Stevige soep en warme gesprekken

PERSBERICHT | De wintermaanden zijn niet voor iedereen altijd even gezellig. Daarom organiseert MeerSamen drie gezellige soepmiddagen. Ze bieden een mooie gelegenheid om even de sleur en de eenzaamheid te doorbreken. Onder het genot van een kop ouderwets lekkere erwtensoep of (vegetarische) bruinenbonensoep kun je je verhaal kwijt en luisteren naar het verhaal van anderen. De eerste soepmiddag vindt plaats op donderdagmiddag 8 december in Dronten.

We begroeten je graag tussen 15.30 en 17.00 uur bij Restaurant Aan de Fonteyn in winkelcentrum Suydersee. Om te zorgen dat er voldoende soep staat te dampen, moet je je wel even aanmelden bij Yvon op 06 55 14 88 15 of via yb@meersamen.nu.

In januari komen we naar Biddinghuizen en Swifterbant. Over die soepmiddagen volgt later meer informatie. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief via www.meersamen.nu

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code