Selecteer een pagina
Appartementen MFC Swifterbant bijna online

24 december 2022

Appartementen MFC Swifterbant bijna online

PERSBERICHT | OFW adverteert de appartementen op de website woningzoeken.ofw.nl. Woningzoekenden hebben vanaf het moment van aanbieden minimaal een week de tijd om hun interesse kenbaar te maken. Woningzoekenden die het langst staan ingeschreven bij OFW, voldoen aan de voorwaarden of een zorgindicatie hebben, krijgen een appartement aangeboden. Nadat het appartement aangeboden is, heeft de woningzoekende een week de tijd om zijn keuze definitief kenbaar te maken.

De bouw van het MFC
Het MFC wordt steeds zichtbaarder. Deze week heeft Jorritsma Bouw het funderingswerk gereed en is de grondslag tegen de fundatie rondom aangevuld. Begin januari wordt een rupskraan geïnstalleerd voor het aanvoeren en opbouwen van de ruwbouw hijswerkzaamheden. Direct na aanvoer van de kraan, start Jorritsma Bouw met de aanvoer van de begane grondvloeren en de realisatie van het casco. Deze werkzaamheden zullen een aantal maanden duren.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code