Selecteer een pagina
Veerkrachtig Ouderschap

21 januari 2023

Reizende fototentoonstelling in Bibliotheek Dronten

PERSBERICHT | De 1000-dagen reizende fototentoonstelling over ‘Veerkrachtig Ouderschap’ is vanaf 30 januari t/m 18 februari in FlevoMeer Bibliotheek Dronten te bezichtigen. Voor deze tentoonstelling zijn tien Flevolandse opvoeders geportretteerd door Flevi’s Kenniswerkplaats Jeugd. De ouders delen hun persoonlijke verhalen over veerkrachtig opvoeden, die zijn opgetekend en verbeeld om andere opvoeders te inspireren en te bemoedigen.

1000 dagen
Dat de tentoonstelling precies 1000 dagen door Flevoland reist verwijst naar de eerste 1000 dagen in het leven van een kind. Met de tentoonstelling wil Flevi’s Kenniswerkplaats gemeenten inspireren om veerkracht tijdens de eerste duizend dagen in het leven van kinderen als uitgangspunt te nemen in het jeugdbeleid. De manier waarop een kind zijn of haar leven start vormt een belangrijke basis voor de rest van zijn/haar leven.

Flevi’s Kenniswerkplaats Jeugd
Flevi’s Kenniswerkplaats Jeugd richt zich op vraagstukken over opvoeden en opgroeien en is een samenwerking van de GGD Flevoland, JGZ Almere, Triade Vitree, Hogeschool Windesheim en de zes Flevolandse gemeenten en wordt mede mogelijk gemaakt door ZonMw.

Meer weten?
Kijk op: www.fleviskenniswerkplaatsjeugd.nl

Foto: © Sylvia Huisman

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code