Selecteer een pagina
Open Huis Ichthus Dronten

31 januari 2023

Video | Heb jij je keuze al gemaakt?

Zaterdag 28 januari had het Ichthus College Dronten, locaties Jupiterweg en Het Perron, de Open Huis. Ik was aanwezig op locatie Jupiterweg. De Open Huis is drukbezocht door geïnteresseerde leerlingen en hun ouders. De lokalen waren extra leuk aangekleed, er lag lesmateriaal om te bekijken en natuurlijk waren er docenten om alle vragen te beantwoorden. In ieder lokaal hing ook een vraag. De antwoorden konden ingevuld worden op een bingokaart en een volle kaart kon ingeleverd worden. Uit alle inzendingen werd er 1 uitgehaald die de prijs had gewonnen.

Kon je er niet bij zijn of wil je het nog een keer terugkijken? Bekijk dan de onderstaande video en foto’s!

Foto’s en video: © De DronterReporter

 

 

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code