Selecteer een pagina
Jamsessie in de Meerpaal

3 februari 2023

16 februari: gezellige Jamsessie in de Meerpaal!

PERSBERICHT | Jamliefhebbers opgelet. Donderdagavond 16 februari staat weer een jamsessie op het programma. De jam vindt plaats in het Grand Café van De Meerpaal en wordt deze keer geopend door ex-popschoolband ‘Joanne en de Manne’ bestaande uit Cor, Daan, Tim en natuurlijk Joanne zelf. Daarna staan instrumenten en backline klaar voor de jammers.

Muzikanten van alle niveaus zijn welkom om nieuwe muzikale vrienden te maken. Zo ontstaan hopelijk weer verrassende combinaties. Luisteraars zijn ook van harte welkom. De jam begint om 20.15 uur en wordt gehost door o.a. zangdocente Floor Stappers. De toegang is gratis.

De jamsessies vinden steeds op de derde donderdag van de maand plaats. Meer informatie via popschool@meerpaal.nl

Foto: © De Meerpaal

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code