Selecteer een pagina
Inschrijving Tour of Art 2023 gestart

6 februari 2023

Inschrijving Tour of Art 2023 gestart

PERSBERICHT | Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober vindt de Tour of Art Flevoland 2023 plaats: de 18e editie van het grootste evenement op het gebied van Beeldende Kunst in Flevoland. Alle beeldend kunstenaars, zowel amateurs als professionele kunstenaars, die in Flevoland wonen en/of daar een vast atelier hebben waar zij hun kunst maken, worden van harte uitgenodigd om in te schrijven. De inschrijving is gestart op 30 januari 2023. Inschrijven is mogelijk tot en met 4 maart.

Voor beeldend kunstenaars is het belangrijk dat hun werk bekeken kan worden door mensen die graag naar kunst kijken, en dat zij kunnen praten met mensen die in kunst geïnteresseerd zijn. De Tour of Art Flevoland biedt deze mogelijkheden. Tijdens het eerste weekend van oktober, 7 en 8 oktober, krijgen tientallen Flevolandse kunstenaars de mogelijkheid om te exposeren op een van de deelnemerslocaties van de Tour of Art. Alle deelnemerslocaties zijn in Lelystad.

Bij de indeling van de deelnemende kunstenaars over de beschikbare locaties wordt ervoor gezorgd dat er op elke locatie meerdere kunstvormen te zien zijn. Daarmee worden alle locaties zo aantrekkelijk mogelijk voor de bezoekers. Alle inschrijvingen worden beoordeeld door een commissie van drie onafhankelijke en jaarlijks wisselende, ervaren beoordelaars, die een advies uitbrengen aan het bestuur. Op basis hiervan wordt de selectie voor deelname gemaakt. Deze ballotage heeft als doel om de kwaliteit van de getoonde kunst hoog te houden. De organisatie hoopt ook dit jaar weer veel Flevolandse kunstenaars te mogen verwelkomen, ook weer vanuit Dronten.

Bent u beeldend kunstenaar, woont u in Flevoland of hebt u daar uw vaste atelier, en zou u graag mee willen doen, kijk dan op de website van Tour of Art Flevoland, www.tourofartflevoland.nl, voor de deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier. Inschrijving is mogelijk tot en met 4 maart. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

Foto: © Tour of Art Flevoland

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code