Selecteer een pagina
Verkiezingsborden plannen aan de Lancasterdreef in Dronten

21 februari 2023

Video | Partijen plakken gezamenlijk verkiezingsposters in Dronten

De verkiezingsborden staan er weer. Het was dit jaar nog wel even de vraag of de borden er zouden komen. In eerste instantie had burgemeester Gebben gezegd dat de borden er dit jaar niet zouden komen, maar daar was niet iedereen het mee eens.

In de gemeenteraad waren er ook wel wat vragen over. Roelf Raterink, fractievoorzitter PvdA Dronten, was het er ook niet mee eens. Hij vond dat het wel effect heeft, juist door de borden zien mensen dat de verkiezingen weer beginnen. Diverse andere partijen waren het daar over het algemeen mee eens. Maandag 20 februari werd in Dronten op het bord aan de Lancasterdreef gezamenlijk posters geplakt door diverse politieke partijen. De DronterReporter was er bij en sprak ook hierover met burgemeester Gebben.

Foto’s en video: © De DronterReporter

 

Partijen plakken gezamenlijk verkiezingsposters in Dronten Partijen plakken gezamenlijk verkiezingsposters in Dronten Partijen plakken gezamenlijk verkiezingsposters in Dronten Partijen plakken gezamenlijk verkiezingsposters in Dronten Partijen plakken gezamenlijk verkiezingsposters in Dronten Partijen plakken gezamenlijk verkiezingsposters in Dronten Partijen plakken gezamenlijk verkiezingsposters in Dronten Partijen plakken gezamenlijk verkiezingsposters in Dronten Partijen plakken gezamenlijk verkiezingsposters in Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code