Selecteer een pagina
Video | Terugblik politiek café CDA Dronten

13 maart 2023

Video | Terugblik politiek café CDA Dronten

Dinsdag 7 maart organiseerde het CDA een politiek café in verband met de Provinciale Statenverkiezingen en het Waterschap woensdag 15 maart. De avond startte met de overhandiging van het cadeau aan Inloophuis De Kans uit Biddinghuizen. Dit was het derde goede doel dat voort is gekomen uit 50 jaar gemeente Dronten en de opbrengst van de Dronter Icoontjes.

De avond werd geleidt door Anton Maris, voorzitter CDA Dronten. Tijdens de avond kwamen er 5 thema’s aan bod. Over ieder thema werd gereageerd door wethouder Siert Jan Lap, Fractievoorzitter Willemien Wever en natuurlijk door Jennie Kempenaar – van Ittersum, de nummer drie op de lijst voor de Provinciale Statenverkiezingen. Uiteraard mocht het publiek meepraten en daar werd dan ook door verschillende mensen gebruik van gemaakt. Niet alleen vragen, maar ook zaken die zij belangrijk vinden werden ter overweging aan het CDA meegegeven.

Benieuwd naar de avond? Bekijk dan de video.

Foto’s en video: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code