Selecteer een pagina
Marlies Huurman exposeert in Bibliotheek Dronten

17 maart 2023

Marlies Huurman exposeert in Bibliotheek Dronten

PERSBERICHT | T/m 7 mei exposeert Marlies Huurman in Flevomeer Bibliotheek Dronten. Een 8-tal schilderijen van haar zijn daar te zien. Elk schilderij is voorzien van een kaartje met informatie. De expositie is op de begane grond en voor iedereen toegankelijk.

Over Marlies
Marlies Huurman heeft sinds 2011 op de bovenverdieping een kamer als atelier ingericht. Daar tekent en schildert ze elke dag met ontzettend veel plezier. Haar passie voor tekenen en schilderen is er altijd geweest en zal er altijd zijn. Ze schildert met olieverf en acrylverf. Tussendoor schets ze met houtskool en grafiet onderwerpen die ze later kan gaan schilderen. Marlies volgt haar intuïtie en raakt daarbij vooral geïnspireerd door mensen die ze tegenkomt, bijvoorbeeld: Place du Tertre in Parijs, wandelen in de natuur, het bezoeken van musea en exposities van andere kunstschilders. Omdat ze zich verder wil ontwikkelen is ze sinds september 2020 gestart aan de Vrije Academie in Nunspeet. Bij Marlies is alles mogelijk, ze pint zich niet vast op een bepaalde stijl of techniek.

Openingstijden Flevomeer Bibliotheek Dronten
Maandag t/m woensdag: 09.00 – 17.00 uur
Donderdag en vrijdag: 09.00 – 20.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Foto: © Marlies Huurman

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code