Selecteer een pagina
De Kroon van Dronten bereikt hoogste punt

18 maart 2023

Video | De Kroon van Dronten bereikt hoogste punt

Wethouder Peter van Bergen: “We hebben lang uitgekeken dat naast het station echt een mooi stevig gebouw zou komen met ook meerdere functies.”

In 2017 zijn de eerste stappen gezet voor de ontwikkeling van woningbouw aan het Koning Willem-Alexanderplein. Op 10 januari 2022 werd de eerste paal geslagen van De Kroon van Dronten. Al snel na die 10de januari veranderde de wereld enorm. De bouw van het project heeft daardoor de nodige uitdagingen gekend.

Ruim een jaar verder, op vrijdagmiddag 17 maart 2023, werd het bereiken van het hoogste punt in de ontwikkeling van De Kroon van Dronten aan het Koning Willem-Alexanderplein feestelijk gevierd. En De DronterReporter was daar natuurlijk bij!

Ik stelde wethouder Van Bergen vragen over o.a. de woningbouwopgave, de visie “Richting aan groei” en of er een treinstation voor Swifterbant komt.

Foto’s en video: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code