Selecteer een pagina
Gratis compost

23 maart 2023

Zaterdag 25 maart gratis compost ophalen op de Gemeentewerf

PERSBERICHT | Er mag 1m3 compost per woning worden opgehaald. Het compost kunt u in een aanhanger of in een zelf meegebrachte zak scheppen. HVC en de gemeente Dronten organiseren deze actie om het product compost en het belang van goede afvalscheiding onder de aandacht te brengen.

Compost kan nuttig worden toegepast als bodemverbeteraar. De composteringsinstallaties, behorende bij HVC, hebben baat bij de aanlevering van zuiver, niet verontreinigde groente- fruit- en tuinafval en etensresten (GFT) zodat het goed en efficiënt tot compost kan worden verwerkt. De compost kunt op ophalen op: Zaterdag 25 maart 2023 van 08:00 – 12:00 uur (of tot wanneer de voorraad op is en we de poort sluiten) De Gemeentewerf, de Reest 3-5 in Dronten

Let op: OP=OP

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code