Selecteer een pagina
Reflectief schrijven

22 april 2023

Reflectief schrijven bij Ontmoetingspark Buiten!

PERSBERICHT | Elke maand is er op Ontmoetingspark Buiten! een informatieve avond over leefstijl en gezondheid. Deze tweede dinsdag van de maand, op 25 april, zal Els Brouwer uit Dronten een workshop geven.

Onder leiding van Els gaan we reflectief schrijven. We gaan terug in onze herinneringen aan de hand van creatieve schrijfopdrachten. Zo kom je tot je eigen verhaal, wat je voor jezelf mag houden maar als je dat wilt ook mag delen met de groep. Het schrijven kan helend werken. Met een speciaal schrijfprogramma ontdek je dat je met je eigen pen als gids nieuwe inzichten of vergeten herinneringen opwekt. Balsem voor de ziel. Schrijfervaring is niet nodig, mooi schrijven hoeft ook niet.

De gezondheid- en leefstijlavonden vinden plaats in het gezellige theehuis Binnen bij Buiten op het Ontmoetingspark aan de Dukdalf 2 in Dronten. Dankzij de ondersteuning van het Oranjefonds zijn deze avonden geheel gratis. Meldt u aan via info@ontmoetingsparkbuiten.nl

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code