Selecteer een pagina
Stationspianist Hans Jansen

5 juni 2023

Donderdag 15 juni: laatste Jamsessie van het seizoen

PERSBERICHT | In de Kleine Zaal van De Meerpaal vindt op donderdag 15 juni alweer de laatste Jamsessie van dit seizoen plaats, met hieraan voorafgaand de jaarlijkse Meerpaal Live Grote Drum en Bas Avond vanaf 19.00 uur. De jam, die wordt gehost door Coby Beck (docent van De Meerpaal) en Annabel van Steltenpool, wordt geopend door ‘stationspianist’ en winnaar van de beste singer- songwriter van Dronten: Hans Jansen.

Iedereen is daarna welkom het podium te bestijgen om zijn/haar kunsten te vertonen, ongeacht niveau, instrument of leeftijd. Ook als je geen instrument speelt, kun je onder het genot van een hapje en een drankje komen genieten van het muzikale geweld.

De Jamsessie begint om 20.15 uur en is gratis. Voor meer informatie mail naar: popschool@meerpaal.nl

Foto: © De Meerpaal – Stationspianist Hans Jansen

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code