Selecteer een pagina
Hulp bij geldzorgen

9 juni 2023

Hulp bij geldzorgen

PERSBERICHT | “Zet de eerste stap”, met die slogan wil de gemeente Dronten, samen met maatschappelijk partners, mensen aansporen om hulp te zoeken als ze financiële zorgen hebben. De prijzen voor energie, boodschappen, zorg en vervoer zijn sterk gestegen de afgelopen tijd. Veel mensen ervaren geldstress. Aan de buitenkant zie je niet wie er geldzorgen heeft.

Mocht je in die situatie zitten, weet dan: je staat er niet alleen voor! Op de website van de gemeente hebben we alle beschikbare hulp op een rijtje gezet. Op de ansichtkaart staat waar je alle informatie kunt vinden. Je kunt de kaart zelf gebruiken, of aan iemand geven die er interesse in heeft. Wethouder Peter Duvekot heeft het eerste setje kaarten maandag 5 juni bij MDF gebracht. Dus: maak je situatie bespreekbaar en zet de eerste stap!

Foto: © Gemeente Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code