Selecteer een pagina
Maatschappelijke partners bij elkaar op het Kennisplein

13 juni 2023

Vrijwilligers gezocht voor het Kennisplein

PERSBERICHT | Binnen FlevoMeer Bibliotheek Dronten zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor het Kennisplein. Op het Kennisplein komen lokale partners en inwoners met diverse vragen samen.

Gastheer/vrouw
Jij wordt het gezicht van het Kennisplein. Je ontvangt de inwoners, zorgt dat ze op de juiste plek terechtkomen en zorgt voor koffie en thee. Je bent iemand die makkelijk een gesprek aanknoopt en goed kan enthousiasmeren en motiveren. Je houdt overzicht en neemt initiatief waar nodig. Je woont in Dronten en je bent elke woensdag beschikbaar van 9:30 – 13:00 uur. In overleg ben je ook op andere momenten inzetbaar, bijvoorbeeld tijdens workshops en andere bijeenkomsten. Bij interesse graag een e-mail naar i.dix@flevomeerbibliotheek.nl

Kennisplein
Maatschappelijke partners tegelijkertijd bij elkaar in de bibliotheek. Dit creëert een toegankelijke plek waar je direct op weg geholpen wordt. Is het niet door de ene organisatie, dan wel door de ander die er ook aanwezig is. Samen staan ze sterk en door het aanbod en de behoefte van de bezoeker op elkaar af te stemmen, helpen zij mensen verder.

Foto: © Kennisplein

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code