Selecteer een pagina
Ontmoetingsmarkt

1 juli 2023

Ontmoetingsmarkt bij Ontmoetingspark Buiten! in Dronten

PERSBERICHT | Op zaterdag 8 juli is er weer een Ontmoetingsmarkt op Ontmoetingspark Buiten! Het park is inmiddels ruim een jaar geopend en al veel Drontenaren weten hun weg te vinden naar het dierenpark, het theehuis en speelplein.

Ook worden er veel activiteiten georganiseerd. De eerste editie van de markt in april werd ondanks het slechte weer goed bezocht en smaakte naar meer. Ruim 20 creatieve en kleine ondernemers staan ook deze keer op de markt en hebben er weer heel veel zin in. Ook is er live muziek en wordt er geschminkt tegen een kleine vergoeding. Natuurlijk is het dierenpark ook geopend. De markt is vrij toegankelijk en begint om 11 uur tot 16 uur.

U bent van harte welkom aan de Dukdalf 2 in Dronten.

Foto: © Ontmoetingspark Buiten!

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code