Selecteer een pagina
Kom bij de bieb Biddinghuizen gratis film kijken in de meivakantie

19 juli 2023

Kom gratis filmkijken in de bieb Biddinghuizen

PERSBERICHT | In de eerste week van de zomervakantie verandert FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen in een gezellige jeugdbioscoop. Op woensdagmiddag 26 juli draaien we van 14.00 tot 16.00 uur een film vol met actie en avontuur. Haal je gratis kaartje bij de balie of via www.flevomeerbibliotheek.nl.

Speelgoed komt tot leven
In het vierde deel van deze Nederlands gesproken animatiefilm duik je in een avontuur waarin een astronaut en een lappenpop tot leven komen. Onze helden komen in een wilde zoektocht terecht en ontmoeten tal van nieuwe karakters. Spectaculaire animatie, humor en sentiment brengt een lang verloren gewaande vriend terug in het verhaal.
Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Tijdens de pauze staat er voor iedereen wat drinken met wat lekkers klaar. De film is helemaal gratis, dus neem je broertje, zusje, neefje, nichtje, vrienden en vriendinnen mee en kom gezellig filmkijken!

Foto: © Flevomeer Bibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code