Selecteer een pagina
OFW zet trouwe huurders in het ‘zonnetje’

26 juli 2023

OFW zet trouwe huurders in het ‘zonnetje’

PERSBERICHT | Goed huurderschap, dat mag wel eens beloond worden! Daarom nodigde Oost Flevoland Woondiensten (OFW) 25 trouwe huurders uit voor een gezellige avond. Donderdag 20 juli werden zij in het ‘zonnetje’ gezet, werd waardering naar hen uitgesproken en ontvingen zij als bedankje een huis- en tuinbon.

Noek Pouw, directeur bestuurder OFW: “Vaak spreken wij huurders als er iets mis is of een huurder die extra aandacht nodig heeft, bijvoorbeeld vanwege betaalproblemen of (tuin)overlast. Maar de huurders die al jaren ‘gewoon goed’ huren horen of zien wij bijna niet. Ook van hen horen wij graag wat zij belangrijk vinden in het huren van OFW. Zij weten het beste wat ze nodig hebben om thuis te zijn in hun woning en in hun buurt.”

Een trouwe huurder is
Via een a-selecte steekproef trok OFW 25 huurders uit haar huurdersbestand. Om als trouwe huurder aangemerkt te worden, moet de huurder minimaal 5 jaar huren, geen betaalachterstand hebben en netjes zijn voor de woning en buur(t). De aanwezige huurders waren verrast dat ze uitnodigd werden: “Maar vertel eens, waarom zijn wij eigenlijk uitgenodigd? Ik doe toch niets bijzonders?”, aldus een aantal huurders. Deze bescheidenheid is de reden om deze huurders ook eens in het ‘zonnetje’ te zetten en te horen wat hun wensen en dromen zijn. “We zijn heel blij met huurders die goed zorgen voor hun woning en woonomgeving en zo een fijne plek weten te maken van hun woning en buurt. En, dat mag beloond worden!”

Nog meer huurders in het ‘zonnetje’
Het komende jaar zet OFW nog eens drie keer 25 huuders in het ‘zonnetje’. In het najaar wordt hiervoor een volgende bijeenkomst georganiseerd.

Foto: © Ben Eekhof Fotografie

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code