Selecteer een pagina
Bierbrouwerij Praght en Ontmoetingspark Buiten! organiseren bierfestijn

30 augustus 2023

Bierbrouwerij Praght en Ontmoetingspark Buiten! organiseren bierfestijn

PERSBERICHT | Op zaterdag 9 september organiseren Bierbrouwerij Praght en Ontmoetingspark Buiten! gezamenlijk het gezellige Buiten! Bierfestijn. Silvie en Maurice van de dagbesteding en brouwerij Praght kwamen in contact met Anke van Ontmoetingspark Buiten! toen zij hulp zocht bij het opstarten van de dagbesteding. Zij zagen in Buiten! ook een leuke locatie voor een bierevenement. “Wij hebben het bier en jullie de plek!” Toen was het wel duidelijk dat er iets georganiseerd moest worden.

En op 9 september is het zover! Er is live muziek, de rockband “Innocent Bystanders” uit Dronten zullen laten horen wat zij in huis hebben en ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Bij de kraam is heerlijke zelfgebakken patat en zalige Indische saté van Els verkrijgbaar. En natuurlijk zullen verschillende bieren van brouwerij Praght geschonken worden. En dat op de gezellige plek van Ontmoetingspark Buiten! Het festijn is van 16 uur tot 21 uur, je kunt dus aankomen wanneer het jou schikt.

Kom ook gerust alleen, op Ontmoetingspark Buiten! kun je gewoon overal en altijd aanschuiven.

Tickets voor een plek aan de biertafels zijn voor 7,50 euro te bestellen via www.buiten-events.weticket.com/buiten-bier/about deze zijn goed voor 3 muntjes die op deze avond te besteden zijn, uiteraard zijn er meer munten ter plekke verkrijgbaar.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code