Selecteer een pagina
SchrijfCafé in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

1 september 2023

SchrijfCafé in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

PERSBERICHT | We maken allemaal weleens spannende dingen mee, krijgen te maken met situaties die we spannend vinden en zoeken naar manieren om hiermee om te gaan. Tijdens het SchrijfCafé staan we stil bij deze momenten. Wat ervaar je en wat doe je om weer tot ontspanning te komen? Kom op maandag 11 september meeschrijven van 10.30 tot 12.30 uur.

Het Beest
In deze spannende thriller raakt de veertienjarige Lucía verwikkelt in een verwoede race tegen de klok. Haar zusje is ontvoerd door ‘het Beest’ en Lucía belandt tijdens haar zoektocht in een complot van geheime genootschappen, bijgeloof, gruwelijke rituelen en politieke samenzweringen. Lukt het haar om hieruit te ontsnappen voordat het te laat is?

Ervaring met of talent voor schrijven is niet nodig; iedereen kan het. Je schrijft aan de hand van eenvoudige opdrachten, waarbij het thema ‘spanning’ centraal staat.
De kosten bedragen € 10,- per keer. Reserveer je plekje via de website of bij de Servicebalie in de bibliotheek van Dronten.

Foto: © FlevoMeer Bibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code