Selecteer een pagina
Workshop Veilig en Bewust Online in bibliotheek Dronten

14 februari 2024

Workshop Veilig en Bewust Online in bibliotheek Dronten

PERSBERICHT | Terwijl het internet de wereld dichter bij elkaar brengt, brengt het ook risico’s met zich mee. Deze workshop geeft je inzicht in deze risico’s. Je leert hoe je jezelf op een slimme manier kunt beschermen, gericht op het veilig instellen van je apparaten en verstandig surfen op het internet.

Veilig
Leer de risico’s van online activiteiten kennen en bescherm jezelf effectief. Ontvang praktische tips voor het veilig instellen van je telefoon, tablet of laptop. Ontdek hoe grote bedrijven zoals Google, Microsoft en Apple informatie verzamelen en hoe je de controle kunt behouden over je gegevens. Neem je telefoon, tablet of laptop mee verken de digitale wereld op een verantwoorde manier.

Workshop
Tijdens deze workshop, begeleid door ervaren vrijwilligers van Seniorweb, krijg je de tools en kennis die nodig zijn om met vertrouwen online te zijn. Leer de omvang van je digitale aanwezigheid begrijpen en ontdek hoe je je online ervaring kunt optimaliseren. Vrijdag 1 maart van 14:00 -15:30 uur in bibliotheek Dronten

Over Seniorweb
In samenwerking met Seniorweb organiseren we op het Kennisplein in de bibliotheek het DigiCafé, elke 2e en 4e woensdagochtend van de maand tussen 10:00 – 11:30 uur. Seniorweb is er voor iedereen die de digitale wereld beter wil begrijpen. Met Seniorweb wordt je zelfverzekerd en handig in het gebruik van computers en apps.

De workshop is kosteloos. Tijdens de workshop ga je gelijk aan de slag! Neem dus vooral jouw laptop mee. Bij voorkeur aanmelden bij de balie in FlevoMeer Bibliotheek Dronten, of telefonisch via 088-0080740.

Foto: © FlevoMeer Bibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code