Selecteer een pagina
Avond over kleding en duurzaamheid bij Ontmoetingspark Buiten!

15 februari 2024

Avond over kleding en duurzaamheid bij Ontmoetingspark Buiten!

PERSBERICHT | Op dinsdag 27 februari verzorgt Nanda Otten – Duvekot uit Zeewolde, van Kleur uniek, een informatieve avond over Kleding en duurzaamheid in het Theehuis van Ontmoetingspark Buiten!. Deze avond maakt deel uit van de reeks informatieve avonden in het kader van Gezondheid & Leefstijl.

De kledingindustrie is één van de grootste belasters van het milieu. Verduurzamen van deze branche is dan ook noodzakelijk. Maar moeten we afwachten tot de grote marktleiders en leveranciers daarvoor actie ondernemen? Of kunnen we op onze eigen (kleine) plek daar ook iets aan bijdragen? Nanda is werkzaam als imago professional. Zij geeft kleur en stijladviezen en helpt als coach bij de zoektocht naar een eigen kledingstijl die past bij je uiterlijke kenmerken en je persoonlijke
kwaliteiten.

In de afgelopen jaren is ze geraakt door de grote voetafdruk die de fashionindustrie op het milieu heeft, en daarom wil zij mensen in beweging zetten om hier samen wat aan te doen. Dat begint bij bewustwording. Tijdens de presentatie wil Nanda je inspireren door o.a. praktische tips te geven zodat je daar ook zelf wat aan kunt doen. Veel kleine bewegingen maken één grote.

Het jaar 2024 is nog maar net begonnen. Dus wil jij dit jaar duurzaam om (leren) gaan met je kleding? Kom dan naar deze praktische en inspirerende lezing.

De avond start op dinsdag 27 februari om 19:30 uur in het Theehuis van Ontmoetingspark Buiten! aan de Dukdalf 2 en duurt tot 21.00 uur. Deelname is gratis; dit is mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds. Gezien de beperkte ruimte in het Theehuis is aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via mail: aanmelden@ontmoetingsparkbuiten.nl of telefonisch: 06-23379970.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code