Selecteer een pagina
Video | Bijzondere ontmoeting met Onze Dorpskwis

15 februari 2024

Video | Bijzondere ontmoeting met Onze Dorpskwis

Over 10 dagen is het al weer zover: de instructiemiddag van Onze Dorpskwis. De instructie vindt 25 februari plaats in de foyer van De Meerpaal. Deze middag start om 13.30 uur, inloop vanaf 13.15 uur.

Vooruitlopend op de instructiemiddag heb ik een toffe ontmoeting in De Meerpaal gehad. Het was een bijzonder interview… kijk zelf maar. En doe jij mee met het bedenken van een goede …. ? Als je de video hebt gezien, weet je wat de bedoeling is!

Tijdens deze instructie is het ook de laatste mogelijkheid om jouw team op te geven voor Onze Dorpskwis 2024. Schrijf ook alvast zaterdag 23 maart en zaterdag 13 april in je agenda. Dan zijn respectievelijk de kwisavond en de slotavond met prijsuitreiking.

Foto’s en video: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code