Selecteer een pagina
MDF en FlevoMeer Bibliotheek helpen jou met digitale belastingaangifte

20 februari 2024

MDF en FlevoMeer Bibliotheek helpen jou met digitale belastingaangifte

PERSBERICHT | Vanaf 1 maart kan je je belastingaangifte indienen. Veel mensen vinden dit moeilijk. In FlevoMeer Bibliotheek Dronten helpen we je graag verder, samen met onze samenwerkingspartner Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland.

Informatiepunt Digitale Overheid helpt
Het Informatiepunt Digitale Overheid in FlevoMeer Bibliotheek helpt je met vragen over de overheid. Medewerkers en vrijwilligers staan voor je klaar om te helpen. Zij beantwoorden je vragen over het aangifte doen bij de Belastingdienst. Ook krijg je hier hulp bij het aanvragen van een DigiD. Deze is nodig bij het doen van je belastingaangifte. Kom langs bij jouw Bibliotheek en stel je vragen. Het Informatiepunt Digitale Overheid is te bezoeken tijdens openingstijden. Vraag hiervoor naar een van onze medewerkers. Het kan zijn dat je een afspraak moet maken.

Digitaal aangifte doen
Als je inhoudelijk advies wilt of hulp nodig hebt bij het invullen, dan staat MDF voor je klaar tijdens de inloopspreekuren op het Kennisplein. Elke dinsdag en vrijdag in maart en april, tussen 9:30 – 12:00 uur en tussen 13:00 uur en 15:30 uur, zit een deskundige van MDF klaar om je te helpen. Hulp is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Kom langs en stel je vraag. Je bent van harte welkom!

Over FlevoMeer Bibliotheek
FlevoMeer Bibliotheek werkt aan een geïnspireerd, geïnformeerd, betrokken én vaardig Flevoland. Het Informatiepunt Digitale Overheid is de helpdesk voor inwoners als het gaat om overheidszaken en digitale vragen.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code