Selecteer een pagina
Kom genieten van voorleesverhalen met feestelijke activiteit

22 februari 2024

Kom genieten van voorleesverhalen met feestelijke activiteit

PERSBERICHT | Open met je dreumes of peuter een nieuw hoofdstuk in de bibliotheek Dronten met het Voorleesfeest! Eens per maand nodigen we jonge lezers én hun ouders uit om samen te komen en te genieten van een voorleesverhaal, muziek en leuke activiteiten.

Voorlezen is een feestje
Tijdens het “Voorleesfeest” lezen we niet alleen voor, maar betrekken we jouw kind bij het boek: Verwacht interactief voorlezen, samen liedjes zingen, samen knutselen, een speurtochtje met elkaar, een dansje en nog veel meer, allemaal gebaseerd op het voorleesverhaal van die dag.

Kom naar de bibliotheek
Het Voorleesfeest is eens per maand op woensdag van 10:00 – 11:00 uur. Deze maand is dat op woensdag 28 februari. Kijk voor overige data op de website van flevomeerbibliotheek.nl. Kom en ontdek het plezier van voorlezen bij FlevoMeer bibliotheek Dronten. Er zijn geen kosten voor deze activiteit en aanmelden is niet nodig.

Foto: © FlevoMeer Bibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code