Selecteer een pagina
Internationale Vrouwendag: vieren van verbinding en diversiteit

24 februari 2024

Internationale Vrouwendag: vieren van verbinding en diversiteit

PERSBERICHT | Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, verwelkomt de bibliotheek van Dronten alle vrouwen voor een feestelijke avond vol verbinding en diversiteit. Het thema van dit jaar is ‘één wereld, duizend vrouwen’, waarbij we de verschillen en overeenkomsten tussen Nederlandse vrouwen en vrouwen uit diverse culturen vieren.

Vrouwen
In samenwerking met Soroptimistclub Flevoland zetten we onze traditie voort, maar dit jaar openen we ook de deuren voor vrouwen uit Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant. Het wordt een unieke gelegenheid om elkaars verhalen en talenten te ontdekken, ongeacht nationaliteit of cultuur.

Aanmelden
Vrouwen die willen deelnemen, kunnen zich aanmelden tot en met 1 maart. De avond begint om 19.00 uur met een informele inloop. Een avond exclusief voor vrouwen, waar gezelligheid en diversiteit hand in hand gaan.

Aanmelden voor de Vrouwendag via huisvoortaaldronten@flevomeerbibliotheek.nl.

Foto: © FlevoMeer Bibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code