Selecteer een pagina
Start nieuw seizoen bij Beleeftuin Drakensteyn

26 februari 2024

Beleeftuin Drakensteyn zoekt vrijwilligers voor NLdoet op zaterdag 16 maart

PERSBERICHT | Op zaterdag 16 maart 2024 organiseert het Oranje Fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland; NLdoet. Beleeftuin Drakensteyn uit Biddinghuizen doet mee en zoekt hiervoor vrijwilligers. De activiteiten omvatten onder andere het voorzaaien van zonnebloemen, het netjes maken van de tuin, het poten van nieuwe plantjes en het versieren van de tuin. Iedereen – jong en oud – is van harte welkom om deze dag te helpen!

Hulp is hard nodig! Beleeftuin Drakensteyn is namelijk afhankelijk van donaties en vrijwilligers. De Beleeftuin is speciaal opgericht voor kinderen met én zonder een beperking. De prachtige speeltuin tussen Biddinghuizen en Elburg is volledig toegankelijk voor kinderen in een rolstoel dankzij bijvoorbeeld de rolstoeltrampoline en de rolstoelschommel. Ook voor kinderen met een visuele of auditieve beperking is de Beleeftuin een spektakel. Zo is er een ‘blote voetenpad’ en een ‘blote handenpad’ en zijn er lachspiegels en magische klanken te horen.

Deze inclusieve speeltuin wordt gerund door vele vrijwilligers. Extra handjes zijn welkom op zaterdag 16 maart. Deze dag staat in het teken van het bevorderen van vrijwilligerswerk en het maken van een positieve impact in de lokale gemeenschap. Een mooie kans om de Beleeftuin te helpen groeien, maar ook een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, een gezellige dag te hebben en te ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Beleeftuin Drakensteyn nodigt iedereen uit om de handen uit de mouwen te steken en er samen een positieve dag van te maken. We starten om 10.00 uur en werken tot 16.00 uur. Alle deelnemers ontvangen na afloop een gratis entreekaartje voor de Beleeftuin om later in het jaar nog eens terug te komen om te spelen. Aanmelden of meer informatie via info@beleeftuindrakensteyn.nl of via de website van www.NLdoet.nl.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code