Selecteer een pagina
Onze Dorpskwis gaat verder met Kwikkie

26 februari 2024

Onze Dorpskwis gaat verder met Kwikkie

PERSBERICHT | Op de instructiemiddag van Onze Dorpskwis is de naam van de kwiskikker mascotte bekend gemaakt. De naam is KWIKKIE geworden, bedacht door Anke Dekkers.

De instructiemiddag was druk bezocht door veel enthousiaste teamleden die ook als opdracht kregen de naam te raden van de persoon die op dat moment in de mascotte verstopt zat. Met alle andere gegeven hints en instructies gaan de teams aan de slag om goed voorbereid de kwis op 23 maart te gaan maken.

Like ons op social media en zorg voor een extra hint voor de deelnemende teams
Elke vrijdag tot aan de kwis(mid)dag zal rond de klok van 18.00 uur een hint op de sociale media van Onze Dorpskwis verschijnen. Als wij 500 likes op Instagram 1.000 op Facebook dan komt er een extra hint online voor de teams. Volg jij ons al?

Foto: © Onze Dorpskwis

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code