Selecteer een pagina
Eddy Veenstra versterkt RvC van Oost Flevoland Woondiensten

29 februari 2024

Eddy Veenstra versterkt RvC van Oost Flevoland Woondiensten

PERSBERICHT | Eddy Veenstra treedt per 1 maart 2024 toe tot de Raad van Commissarissen (RvC) van Oost Flevoland Woondiensten (OFW). “De uitdagingen waar deze prachtige organisatie voor staat, in combinatie met de voor mij nieuwe omgeving, maken dat ik enorm uitkijk naar mijn periode in Dronten.” Veenstra vervult het maatschappelijk-bestuurlijk profiel binnen de RvC van OFW.

Veenstra woont in Meppel en is een bestuurder en toezichthouder met ruime ervaring. Sinds 2014 is Veenstra algemeen directeur bij RENDO, netbeheerder in Drenthe en Overijssel. Daarvoor was hij meer dan tien jaar directeur-bestuurder bij Woningstichting SWZ in Zwolle én actief als lid van Raad van Commissarissen bij Woonstichting SallandWonen en Woonstichting VechtHorst.

“De ervaring die Eddy meebrengt, is van grote waarde voor onze Raad van Commissarissen. Zeker met onze uitdaging naar meer betaalbare woningen in de gemeente Dronten en onze ambitie om onze huurders een écht thuis te bieden”, aldus Janita Tabak, voorzitter van de RvC.

De Autoriteit Woningcorporaties gaf onlangs een positieve zienswijze op de voordracht van Veenstra, die geselecteerd is na een openbare wervingsprocedure. Samen met Janita Tabak (voorzitter RvC), Paul de Brie, Gerard Bakker en Moniek van Balen houdt Veenstra toezicht op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken bij OFW. Daarnaast adviseert de RvC het bestuur in belangrijke strategische beslissingen.

Foto: © Eddy Veenstra

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code