Selecteer een pagina
CUPRA Eredivisie Padel bij Leisure World Padel

4 maart 2024

CUPRA Eredivisie Padel bij Leisure World Padel

PERSBERICHT | Wie mogen zich padelkampioenen van Nederland noemen? De allerbeste padelspelers nemen het zondag 10 maart vanaf 11.00 uur tegen elkaar op bij Leisure World Padel in Dronten. Pieter Gros, clubmanager van Leisure World Padel, kan niet wachten. “Het is fantastisch dat de finale van een nationale padelcompetitie bij ons gespeeld wordt.” CUPRA Eredivisie is een padelcompetitie op het hoogste niveau van Nederland.

Zes teams van vier spelers streden in de CUPRA Eredivisie Padel Winter 2023/2024 om een plek in de play-offs. Welke twee teams zondag 10 maart in de finale staan, is nog even afwachten. De laatste ronde voor de finale wordt namelijk een week eerder in Utrecht gespeeld. Team Peakz Padel Rekre Sport 1 heeft zich al geplaatst. The Padellers – Amstelpark 1 en Ulvenhout 1 maken de grootste kans om hun tegenstander te worden.

“Padel is de snelst groeiende sport in Nederland. Mensen uit gemeente Dronten en de omliggende steden en dorpen komen al naar Leisure World Padel om de sport te spelen. Omdat het spel – zeker op hoog niveau – zo snel en spectaculair is, is het ook heel leuk om naar te kijken,” benadrukt Pieter. “Kom dus vooral naar de finale; de toegang is gratis.”

Leisure World Padel
Ernst Grootoonk startte Leisure World Padel in oktober 2023. Inmiddels is Leisure World Padel met zeventien padelbanen de allergrootste indoor padellocatie van Nederland.

Foto: © Leisure World Padel 

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code