Selecteer een pagina
Jeugddienst met Michaël Terlouw en jeugdband uit Swifterbant

4 maart 2024

Jeugddienst met Michaël Terlouw en jeugdband uit Swifterbant

PERSBERICHT | In de Hoeksteen in Swifterbant wordt op zondag 17 maart een jeugddienst georganiseerd. Iedereen – en natuurlijk in het bijzonder kinderen, tieners en jongeren – zijn van harte welkom.

Het oecumenisch jeugdwerk van de Protestantse Gemeente en de Geloofsgemeenschap Willibrord heeft Michaël Terlouw uit Dronten uitgenodigd om te komen spreken. Hij gaat het hebben over het thema Under pressure?

Als jongere kun je tegen allerlei dingen aanlopen; wie wil ik zijn, waar wil ik bij horen, doe ik het allemaal wel goed? Michaël komt met voorbeelden uit zijn eigen leven en met verhalen uit de Bijbel waar je wat aan hebt en weer mee verder kunt.

“De familie Wezenbeek band” uit Swifterbant speelt tijdens deze jeugddienst nummers van onder anderen Opwekking, Hillsong en Bethel music, voornamelijk Nederlandstalig. De band bestaat uit zeven (band)familieleden en treedt regelmatig op in de Pijler in Lelystad en op diverse locaties in Dronten.

De jeugddienst wordt gehouden in de Hoeksteen in Swifterbant en begint om 10.00 uur.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code