Selecteer een pagina
Uitnodiging voor de gastgezinnen van Airgunners

4 maart 2024

Uitnodiging voor de gastgezinnen van Airgunners

PERSBERICHT | Elk jaar op 4 mei vindt er in Dronten bij het vliegersmonument een indrukwekkende 4 mei herdenking plaats. Dit jaar is dat voor de 60e keer.

Indrukwekkend en bijzonder, mede door de aanwezigheid van Airgunners, die jarenlang vaste eregasten waren bij de herdenking. Ze kwamen met hun partners naar Dronten en veel Drontenaren stelden als gastgezin hun woning gastvrij open. Bijzondere vriendschapsbanden werden gesmeed en herinneringen gemaakt.

Met het overlijden van de laatste Airgunner in 2022 is er een einde gekomen aan de komst van de Airgunners naar de 4 mei herdenking in Dronten. Om het einde van deze bijzondere periode te markeren en als dank voor de jarenlange gastvrijheid biedt het gemeentebestuur de gastgezinnen een muzikale avond aan. De avond, die wordt ingevuld met een concert door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, vindt plaats op donderdag 23 mei 2024 in De Meerpaal (ontvangst 18.45 uur, start concert 20.00 uur).

Bent u gastgezin geweest voor de Airgunners en neemt u deze uitnodiging aan, dan kunt u zich tot uiterlijk 5 april aanmelden. Aanmelden kan op de volgende manieren:

  • Via het formulier dat u vindt op www.4meiherdenkingdronten.nl
  • Via de mail: project@4meiherdenkingdronten.nl
  • Voor vragen kunt u zich richten tot mevrouw Dianne Bleeker, projectmedewerker van de stichting 4 mei herdenking Dronten te bereiken via 06-23400810.

drs. Jean Paul Gebben
burgemeester

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code