Selecteer een pagina
Truus van Keulen

5 maart 2024

Woorden als penseelstreken van verbeelding tijdens het SchrijfCafé

PERSBERICHT | Ook in maart is er in bibliotheek Dronten weer gelegenheid om samen te schrijven tijdens het maandelijkse Schrijfcafé. Deze keer komt de inspiratie uit het boek van Charlie Mackery: De jongen, de mol, de vos en het paard. De prachtige tekeningen bij de tekst spreken tot zoveel verbeelding dat we er bladzijden vol over kunnen schrijven.

Groot en klein
Heb jij ook weleens dat je je ineens zo klein voelt? Bijvoorbeeld als je uitkijkt over de zee terwijl de storm de golven hoog opstuwt? Of wanneer je hoog in de bergen even de tijd neemt om te mijmeren in de stilte die er heerst? Soms lijken we als mens nietig, soms maken we een groot verschil.

Meeschrijven
Per pen gaan we in dit schrijfcafe op zoek naar die momenten in ons leven. Kom gerust meeschrijven. Iedereen kan het; je hoeft echt geen ervaring met of talent voor schrijven te hebben. De oefeningen helpen jouw pen op weg. Je zult versteld staan van je eigen teksten. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen op maandag 11 maart van 10:30 – 12:30 uur op de tweede etage van bibliotheek Dronten.

Over van Keulen
Truus van Keulen begeleidt mensen bij het schrijven van hun levensverhaal en organiseert schrijfworkshops en cursussen. Ze heeft haar opleiding gedaan bij Shodo in Alkmaar en op de Schrijversacademie.

Kaarten voor het Schrijfcafé kosten 10 euro en zijn te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

Foto: © FlevoMeer Bilbiotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code