Selecteer een pagina
Aaron ’t Lam wint spannende voorleesfinale

6 maart 2024

Aaron ’t Lam wint spannende voorleesfinale

PERSBERICHT | “Een hele zware dobber” aldus de jury, tijdens de bloedstollende finale van de voorleesfinale. Dinsdagochtend kroonde Aaron ’t Lam (IKC De Zevensprong) zich tot voorleeskampioen van Dronten. Hij versloeg twaalf medekandidaten en dingt mee naar de provinciale titel, later dit voorjaar in Lelystad.

Genieten
In totaal streden dertien schoolwinnaars, aangemoedigd door hun klasgenoten, leerkrachten en ouders, in een bomvolle Meerpaal, om een felgebeerde plaats in de provinciale finale. De jury, met daarin onder meer winnaar van 2023 Noor de Wit, gaf mee om “te genieten van het meedoen”. Nadat alle deelnemers voorgelezen hadden, kwam de jury tot oordeel dat Aaron zich de winnaar mocht noemen.

Niet verwacht
“Ik ben heel erg blij, ik had het niet verwacht, want het zijn allemaal toppers. Vooral mijn ouders en zus wil ik bedanken, ze hebben me heel erg geholpen!” jubelde de 12-jarige. Op 16 april gaat Aaron de strijd aan met andere winnaars van Flevolandse voorrondes. De organisatie van de FlevoMeer Bibliotheek spreekt van een “bijzonder geslaagd evenement” aldus leesconsulent Leonie Thijs.

Foto: © FlevoMeer Bilbiotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code