Selecteer een pagina
Nieuwbouw Havenkade valt in de smaak

6 maart 2024

Nieuwbouw Havenkade valt in de smaak

PERSBERICHT | Van Wijnen en VSO makelaars zijn vorig jaar gestart met de verkoop van 18 appartementen en 12 kadewoningen in het project Havenkade. De combinatie van vrij wonen aan het water en dat zo dicht bij het centrum van Dronten valt in de smaak. Op een paar appartementen na is alles verkocht of onder optie.

Heb je interesse in een ruime, energiezuinig nieuwbouwappartement? In dit nieuwsbericht lees je meer over de ligging, de beschikbare appartementen én waarom nu nieuwbouw kopen interessanter is dan ooit.

Je zou hier maar wonen
Havenkade ligt in het Hanzekwartier in Dronten. De nieuwbouw grenst voor een groot deel aan het water. Pal aan de zuidkade komen appartementen en rijwoningen. De Ceres-appartementen bieden vanaf het balkon vrij uitzicht op het water en de jachthaven. Het is maar tien minuten lopen naar winkelcentrum SuyderSee.

Ceres-appartementen
De Ceres-appartementen doen qua grootte niet onder voor een gezinswoning. De beschikbare appartementen zijn gemiddeld 90 m2 groot, hebben 2 slaapkamers en een fantastisch balkon op het zuiden. Mocht je nog meer leefruimte willen, het is mogelijk om twee appartementen samen te voegen waardoor je een appartement met penthouseformaat krijgt; 180 m2 leefruimte! “Er zijn nog maar 7 appartementen vrij en daarvan staan er al 3 onder optie. Wacht dus niet langer. Bel ons, dan kunnen we meer vertellen”, zegt Thijs Slettenhaar van VSO makelaars.

Nieuwbouw kopen interessanter dan ooit
Kopers krijgen door de energiezuinigheid van de appartementen meer leencapaciteit. Het voorlopige energielabel is A+++. Daarbij is de NHG-grens verhoogd. Een ander voordeel van nieuwbouw is dat bieden niet nodig is. De prijzen liggen vast, terwijl de prijzen van bestaande woningen wel weer aan het stijgen zijn. Als je dan bedenkt dat de rente weer gedaald is, is nieuwbouw kopen financieel heel aantrekkelijk. Daarbij ben je als koper met een nieuwbouwappartement klaar voor de toekomst, dankzij de nieuwste technieken op het gebied van isolatie, verwarmen/koelen en ventilatie. Dat voelt comfortabel aan, ook in de portemonnee.

Rentekorting met NHG-garantie
De beschikbare appartementen zijn te koop van €380.000 tot €395.000 v.o.n.. Dat betekent dat je dit appartement met NHG kunt kopen, want de nieuwe NHG-grens is €435.000 euro. Geldverstrekkers belonen de extra zekerheid van NHG door een lagere hypotheekrente aan te bieden, en dat scheelt weer in je maandlasten. Wil je weten wat dit voor jouw leenruimte en maandlasten betekent? Plan geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak in bij Rabobank voor een oriënterend gesprek.

Meer weten?
Het informatiecentrum van Havenkade is iedere vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur open. Kom gerust langs, stel je vragen en proef gelijk de sfeer van het wonen op deze mooie plek in Dronten. Je vindt het informatiecentrum bij het water, aan het einde van de straat Peterhof.

Foto: © Van Wijnen / VSO makelaars

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code