Selecteer een pagina
Ketelmeer

7 maart 2024

Subsidie voor initiatieven die verhaal van Flevoland vertellen

PERSBERICHT | De afgelopen jaren maakten vele recreatieve ondernemers al gebruik van de subsidieregeling ‘Vergroten van de belevingswaarde van vrijetijdsproducten’ om het Verhaal van Flevoland te vertellen. Ondernemer Hanneke Monsma: ‘Het verhaal dat ik vertel is dat wij onder zeeniveau leven en daar wil ik bezoekers graag in meenemen. Door deze subsidie kan ik inzetten op de beleving en het nog mooier en leuker maken’. Er is nog subsidiegeld beschikbaar voor 2024 en daarom is het weer mogelijk om een aanvraag te doen voor deze regeling!

Steeds meer toeristen, maar ook de inwoners van Flevoland, weten in hun vrije tijd de bijzondere plekken in de provincie te vinden. Maar kennen zij ook het Verhaal van Flevoland? De provincie Flevoland stimuleert ondernemers in de vrijetijdssector om het unieke karakter van de provincie te vertalen in een mooi vrijetijdsproduct. Bijvoorbeeld door een belevingstuin, een muurschildering, een golvende bar of een audiotour met de mooie verhalen van Flevoland. Gedeputeerde Harold Hofstra “We zijn trots op het bijzondere karakter van Flevoland. Dit mag verder uitgedragen worden zodat het beleefbaar en zichtbaar wordt voor de bezoeker en onze eigen inwoners.’

Meer informatie
Er is nog €106.550 beschikbaar en vanaf nu is het mogelijk een aanvraag in te dienen voor een maximaal bedrag van €30.000. Ondernemers met een goed initiatief om het Verhaal van Flevoland te laten beleven, kunnen contact opnemen met Visit Flevoland. Visit Flevoland staat klaar om ondernemers te begeleiden en advies te geven over het Verhaal van Flevoland en hoe te komen tot een goed projectplan. De aanvragen worden op basis van binnenkomst behandeld tot uiterlijk 31 augustus 2024, zolang er budget beschikbaar is.

Foto: Provincie Flevoland

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code