Selecteer een pagina
Gratis workshops over energie besparen voor huurders en woningeigenaren

11 maart 2024

Gratis workshops over energie besparen voor huurders en woningeigenaren

PERSBERICHT | Snel aan de slag met het verduurzamen van je huis? Volg dan één van de twee gratis workshops over energie besparen voor woningeigenaren of huurders. Op maandagavond 18 maart is er voor woningeigenaren de workshop ‘Stap voor stap naar een warmtepomp’ in Inloophuis De Kans. Voor huurders is op dinsdagavond 26 maart de workshop: ‘Klein beginnen met verduurzamen: van bespaarstekker tot elektrisch koken’ in het gemeentehuis van Dronten. Aanmelden voor de workshop kan via de website van Platform Duurzaam Nederland. Iedere deelnemer krijgt een gratis ledlamp.

Tijdens de workshop zien deelnemers in één oogopslag of ze al goed op weg zijn met het verduurzamen van hun woning en welke stappen ze nog kunnen zetten. De workshopleider geeft handige tips over de volgorde waarin je deze maatregelen het beste kunt nemen.

Samen ideeën opdoen
Door het stappenplan samen in te vullen tijdens de avond, ontstaan er interessante gesprekken met andere deelnemers. Zo kunnen ervaringen met bepaalde maatregelen worden gedeeld en leuke ideeën worden bedacht.

Aanmelden
Wie de workshop wil volgen, kan zich aanmelden via de website van Platform Duurzaam Nederland. Platform Duurzaam Nederland verzorgt de workshop, in opdracht van gemeente Dronten: www.platformduurzaamnederland.nl/workshopstappenplan/
De workshops zijn van 19:30 tot 21.00 uur.

Over Platform Duurzaam Nederland
Platform Duurzaam Nederland is een onafhankelijke organisatie die overheden en organisaties ondersteunt bij het verduurzamen van hun dorp of stad.

Foto: © Platform Duurzaam Nederland

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code