Selecteer een pagina
Meerpaal Live Mallet-Rock

11 maart 2024

Meerpaal Live Mallet-Rock

PERSBERICHT | Op vrijdagavond 15 maart geven De Meerpaal Malletband en de coverband DUS-ROCKT uit Dronten een concert in de Grote Zaal van De Meerpaal. Mallet-Rock is een combinatie van een malletband en een coverband die rockmuziek speelt.

De Meerpaal Malletband is een slagwerkgroep met xylofoons, marimba’s en drums. Ze spelen gevarieerde muziek zowel van Nederlandse als buitenlandse artiesten. DUS-ROCKT is en coverband met 6 leden, 4 gitaristen, drummer en een zanger. De band is 15 jaar bij elkaar in dezelfde samenstelling.

Op 15 maart om 19.30 uur bundelen ze hun krachten samen, met als resultaat een uur vol met rockmuziek. Unieke covers van Iron Maiden tot ABBA en Queen. De bewerkingen zijn gemaakt door slagwerkdocent van de Meerpaal, Ciska Terpstra. Ben je enthousiast geworden? Kom dan kijken en luisteren. De toegang is GRATIS.

Foto: © Fotostudio Wierd

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code