Selecteer een pagina
Reinout de Vries over Dronter Toekomstberaad

11 maart 2024

Video | Interview met Reinout de Vries over Dronter Toekomstberaad

Reinout de Vries: “Wij zijn betrokken bij de uitvoering, We hebben de loting begeleid en de opzet van de bijeenkomsten. En vandaag is de eerste dag. Dus dat is toch wel een spannende dag waarop iedereen voor het eerst bij elkaar komt.”

Reinout de Vries van bureau EMMA begeleidt het traject dat het Dronter Toekomstberaad aflegt. Hij opende de avond met een interview met wethouders Peter van Bergen en Siert Jan Lap. Zij legden uit waarom het zo belangrijk is om inwoners op deze schaal te betrekken in de plannen voor de verre toekomst. Ook Chantal Sijtsma-van Nieuwkerk, afgevaardigde namens de gemeenteraad, benadrukte dat we op deze manier de stem van de samenleving nog veel beter kunnen laten doordringen in de politieke besluitvorming.

> Compilatie eerste avond van het Dronter Toekomstberaad
> Interview met wethouder van Bergen over het Dronter Toekomstberaad
> Interview met raadslid Chantal Sijtsma over Dronter Toekomstberaad

Foto’s en video: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code