Selecteer een pagina
“Eigen Werk in Uitvoering” Dansschool De Meerpaal

12 maart 2024

“Eigen Werk in Uitvoering” Dansschool De Meerpaal

PERSBERICHT | Op zaterdag 16 maart vinden twee verschillende ‘Eigen Werk in Uitvoering’- voorstellingen plaats. Het zijn dansvoorstellingen van en door dansleerlingen gemaakt. In Eigen Werk in Uitvoering ervaren de leerlingen hun eigen creatieve dansproces en tonen ze het resultaat in de Kleine Theaterzaal van De Meerpaal aan publiek.

Dansleerlingen in de leeftijd van 6 tot 22 jaar zijn al enkele weken aan het bedenken hoe hun dans/choreografie eruit gaat zien en dan nog repeteren om alle pasjes in het hoofd en danslichaam te krijgen. De stijlen van dansen, die gemaakt zijn door de leerlingen, zijn heel divers; klassiek, modern, hiphop en jazz/streetdance en combinaties van verschillende dansstijlen. Er zijn maar liefst 60 dansers!

De eerste voorstelling begint om 14.00 uur en de tweede voorstelling begint om 16.30 uur. Kaarten zijn te verkrijgen aan de theaterkassa van De Meerpaal of via website voor € 7,00 (inclusief consumptie na afloop van de voorstelling).

Ben je nieuwsgierig naar al dit danstalent kom dan zeker kijken op zaterdag 16 maart. Het wordt zeker een creatieve en inspirerende middag met veel talent!

Foto: © De Meerpaal

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code