Selecteer een pagina
Interview met wethouder van Bergen over Dronter Toekomstberaad

12 maart 2024

Video | Interview met wethouder van Bergen over Dronter Toekomstberaad

Peter van Bergen: “Alle onderwerpen als het gaat over visie, samenleving, bodem, klimaat, dat zijn allemaal onderwerpen waar het Dronten Toekomstberaad mee bezig gaat en ik denk dat geen onderwerp belangrijker is dan een ander.”

7 maart jl. vond de startbijeenkomst plaats van het Dronter Toekomstberaad. Ruim 100 inwoners van de gemeente Dronten nemen hier aan deel. Gemeente Dronten vindt het belangrijk om inwoners op deze schaal te betrekken in de plannen voor de verre toekomst. Ik sprak hierover met wethouder Peter van Bergen.

> Compilatie eerste avond van het Dronter Toekomstberaad
> Interview met Reinout de Vries, betrokken bij Dronter Toekomstberaad
> Interview met raadslid Chantal Sijtsma over Dronter Toekomstberaad

Foto’s en video: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code