Selecteer een pagina
Albert Heijn in Dronten West

12 maart 2024

Winkelactie Voedselbank bij AH Dronten west

PERSBERICHT | Voedselbank Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant houdt op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart een zogeheten winkelactie bij Albert Heijn in Dronten west. Tijdens deze winkelactie wordt de voorraad zogeheten droge kruidenierswaren weer aangevuld.

Vrijwilligers van de Voedselbank staan bij een kraam met de benodigde producten. Klanten van de AH kunnen producten meenemen, bij de kassa afrekenen en daarna bij de tafel na de kassa weer inleveren. Iedere klant kan zelf bepalen hoeveel producten hij of zij wil doneren. Er zijn ook kant- en klare mandjes voor een vast bedrag.

De Voedselbank zorgt 52 weken per jaar dat haar klanten een mooi pakket krijgen. Dat doet zij met ruim 80 vrijwilligers. Wilt u meer weten van de Voedselbank, vrijwilliger of klant worden kijk dan op de site: www.voedselbankdronten.nl

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code